Platinum Screen tijdelijk niet verkrijgbaar

Hair Diagnostix heeft veel tijd en energie gestoken in de wetenschappelijke ontwikkeling van de Platinum Screen: een test waarmee je kunt meten hoeveel Platina in je haar zit. Platina is verwerkt in borstimplantaten en komt vrij wanneer deze implantaten lekken. Wanneer die waardes in haar verhoogd zijn, kan dit een aanwijzing zijn dat borstimplantaten lekken.

In het afgelopen jaar hebben wij bij Hair Diagnostix veel nieuwe informatie verzameld en een netwerk van wetenschappers opgebouwd. Deze kennis willen wij nu gebruiken om onze producten verder te verbeteren. Deze wetenschappelijke ontwikkeling kost tijd en geld, terwijl wij met een beperkt team en met beperkte middelen werken.

Dat maakt dat er op dit moment geen capaciteit is om naast het uitvoeren van research gelijktijdig testkits te analyseren en te verwerken. Vandaar dat wij hebben besloten om de Platinum Screen haartest tijdelijk van de markt te halen.

Hoe lang deze ontwikkelingsfase gaat duren is op dit moment nog niet bekend. Waarschijnlijk zal de lancering van de nieuwe testversie begin 2022 plaatsvinden.

Wil je graag een seintje ontvangen wanneer de Platinum Screen weer verkrijgbaar is? Vul hieronder jouw contactgegevens in, dan houden wij je op de hoogte.

Alert aanvragen

Menu