Dit is hoe onze techniek werkt.
Complex en hightech, met een duidelijk resultaat voor jou.

Wat doen wij?

Wij richten ons volledig op het screenen van haren. Dit doen we om verschillende redenen. De belangrijkste is dat jouw haar het dagboek vormt van jouw lichaam. Doordat jouw haren groeien, leggen ze in de lengte vast wat er zich afspeelt in jouw lichaam. Het is een eenvoudige, niet-invasieve manier van testen.

Wat levert dit op?

Wanneer je bij ons een test koopt, ontvang je van ons een digitaal rapport. In dit rapport krijg je te zien wat er zich in jouw lichaam afspeelt. Als voorbeeld: Bij aankoop van de Platinum Screen ontvang je een rapport met daarin een grafiek die laat zien wat het Platinum niveau gedurende 90 dagen in jouw lichaam is geweest en hoe zich dit verhoudt tot een controlegroep.

Hoe werkt het?

In het laboratorium van Hair Diagnostix werken wij met de meest moderne en nauwkeurige technologie, in de vorm van Massaspectrometrie Imaging (MSI) apparatuur. Door middel van deze geavanceerde MSI lasertechnologie ontrafelt Hair Diagnostix de opgeslagen data uit jouw haar.

Deze data wordt omgevormd tot eenvoudig leesbare informatie. Deze complexe vertaalslag kunnen wij maken door middel van de door onszelf ontwikkelde software. Zo ontstaat jouw rapport, jouw lichaamsdagboek.

De video’s hiernaast geven een gedetailleerd beeld van de technologieën die we inzetten tijdens het screenen van jouw haren.

MALDI TOF Technologie

Bekijk de video

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

ICP-MS Technologie

Bekijk de video

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

Menu